Duizend doden

Ik denk dat ik nerveuzer ben dan Zelie voor haar examens.

Het eerste trimester, da’s uiteindelijk maar een proevelingsken als het op examen aankomt. ’t Is in het tweede trimester dat het make or break is.

Vandaag was Latijn, morgen wiskunde. Vandaag is het –zegt Zelie– redelijk gegaan, al vond ze de ongeziene tekst over Perseus en Medusa toch niet zo eenvoudig.

Voor morgen is ze al van deze namiddag klaar, zegt ze. En ze moest nog naar ballet (nog twee lessen en het is daar ook examen, de vierde graad klassiek ballet, afgenomen door deĀ Imperial Society of Teachers of Dancing), en ze moest ook nog naar saxofoonles.

Zucht.

Ze gaat dat toch niet kunnen blijven doen allemaal, toch?

Elders over misschien hetzelfde

30.09.2011: Toegekomen! | 29.09.2008: Een spin voor meester Luc | 09.09.2008: Inleiding in het vierde leerjaar | 08.09.2006: Dat weten we dan ook weer | 18.03.2006: Zelie op school | 27.02.2006: Optreden | 06.02.2006: Rapport! | 11.11.2005: Onze vader | 09.08.2014: Links van 31 juli 2014 tot 9 augustus 2014 | 17.09.2013: Lessen in politiek

3 Comments

  • Heel raar, maar hoe slecht ik ook was in Latijn, ongeziene teksten vertalen vond ik super. Op woordenschat en verbuigen/vervoegen haalde ik met moeite een 5, de rest van de klas had minstens een 8. Met vertalen was het precies omgekeerd!

  • Superkorte trimester, ik denk niet dat die tweede de belangrijkste is… Hoe dan ook, veel succes en wat ze later al dan niet nog kan verder doen, dat wijst zichzelf wel uit zeker ?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.