#wijvenweek 7: inhaaldag

Ik heb geen inhaaldag nodig, omdat ik proper alle dagen mijn postje geschreven heb.

En ik heb achter de schermen die wijvenblogs.be-website in de lucht gehouden, wat onder meer inhield dat ik alle wijvenblogsposts gelezen heb.

Ja, allemaal.

Ja, echt waar. Alle 1588 berichten.

Veel schone dingen gelezen, en ik heb een resem blogs in mijn feedreader staan die ik zeker ga blijven volgen, net zoals vorige keer in 2008.

Ondanks dat het niet meteen de beste week was in mijn hoofd, deze week: voor herhaling vatbaar.

Maar misschien volgende keer ook eens met praktische proeven erbij: maak een nestkastje! doe een dagboek van één dag, met één zin per uur! zeg iets over uw favoriete film/boek/plaat! bak een citroentaart! schrijf een sprookje over een nijlpaard!

Elders over misschien hetzelfde

17.03.2012: #wijvenweek 6: blog over iets waar u echt oprecht fier over bent | 16.03.2012: #wijvenweek 5: zelfcensuur | 15.03.2012: #wijvenweek 4: Dromendag | 14.03.2012: #wijvenweek 3: Moh, kijkt nu. We zitten hier met een mening | 13.03.2012: #wijvenweek 2: guilty pleasures en kleine kantjes | 12.03.2012: #wijvenweek 1: beautyqueen in het diepst van mijn gedachten | 27.03.2008: [Wijvenweek] Schoenen | 26.03.2008: Mijn ideale man

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.