Licht in de tunnel

Het is een lang weekend, en er staat niets op de planning. Er is weinig dat mij zo content kan maken als een weekend zonder dingen gepland. 

We (’t is te zeggen Sandra) hebben daarnet een paar handvaten aan  de schuiven (schoven?) in de kleerkast in het achterhuis gevezen. 

Ik zit aan een klein tafeltje dat ik in de living op de plaats heb gezet van waar later een bureau-dink zal zijn, mijn bureaustoel is uit storage gehaald, ik heb de CyberPad naast mijn computer gezet om terloops wat naar tv te kijken terwijl ik een boek lees op de computer. 

De living van aan het bureau

Het wordt donker, de kinderen spelen op straat, ik kijk naar de rest van de living, en ’t is voor het eerst in lang dat ik denk dat het wel in orde zou kunnen komen, ooit. 

Elders over misschien hetzelfde

17.06.2013: Trefwoord: bijna niet te bevatten | 16.06.2013: Gevel, beslist | 24.03.2013: Allez jong | 23.03.2013: Verbouwingen: the big push | 16.12.2012: Netwerken! | 16.12.2012: Van niet willen wegsmijten en toch moeten | 08.12.2012: Een nieuw weekend, een nieuw stukje bibliotheek | 02.12.2012: Ik was een beetje kapotjes | 17.11.2012: Koer, voor/na | 16.11.2012: De koer is leeg

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.