Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Here comes the gravy train!!!

Kijk nu!

Erdoor!

Sandra is officieel leraar! Als ik het goed begrepen heb, wil dat zeggen dat, van zodra ze ergens een plaats gevonden heeft, ze niets meer moet doen, drie maand vakantie heeft en alle schoolverlofdagen vrij, een vrijgeleide om steen en been te klagen over hoe moeilijk het allemaal wel is, én dat niemand nog mag zeggen dat het overal wel iets is.

😀

(Maar serieus: doe het maar eens, een diploma bij halen met al die kinderen en dingen te doen, en een man in huis die meer last dan hulp is. Dagen en nachten werk, jongleren met agenda’s, woekeren met tijd… Mijn heldin!)

10 reacties

 1. Woehoew! Proficiat vor je heldin!!

 2. Wahey voor Sandra!! Ook wijs dat ge eindelijk ook eens openbaar laat verstaan dat ge nog altijd doodverliefd zijt op haar 🙂

 3. Proficiat aan moeder de vrouw aka megasandra!

  (Maar leg uw bonen maar niet te week op dat nietsdoen en die vakanties. Ik heb er hier ook ééntje, een doctor nog wel en dat is serieus wroeten.)

 4. allee Michel , het ‘eens -slapen- met de juf’ moogt ge nu ook van uw lijstje schrappen !

 5. Proficiat voor uw vrouw! Het is inderdaad niet simpel om als werkende moeder/vader nog eens een diploma er bij te halen.

  Welke vakken zal ze gaan geven?

 6. In principe zou alles mogen in secundair onderwijs, dacht ik. Maar in de praktijk zal het recht zijn, denk ik.

 7. dat je een straffe madam in huis hebt. Dikke proficiat!

 8. Respect voor Sandra! Weinigen zullen het haar nadoen.

 9. lol idd die vakantie is overrated! Neem het van mij aan ik ben ook kleuterjuf.

  En als je het al knap vond dat ze een diploma kon halen en het huishouden runnen. Zie haar dan maar eens als leerkracht bezig.
  Ze zal haar werk nog hebben met verbeteren, examen en toetsen opstellen. Die verlof is gewoon een beetje goedmaken dat je elke dag na de schooluren nog tot een uur of tien bezig zit voor uw job.

  In elk geval. Megavrouw van Michel ik wens je veel succes en laat je ondanks al het vele werk ook even weten dat het wel een job is waar je enorm veel voldoening kan uithalen naast de frustraties 🙂

 10. Een diploma kon halen en het huishouden runnen terwijl ze echt werk aan het doen was, correctie.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑