Honing

Zo wijs. Honing druppelt in een pot op vier verschillende manieren, en voor één van de vier is er geen wiskundige vergelijking. De beste gok is blijkbaar, volgens het filmpje “a 17th order nonlinear two-point boundary value problem with two free parameters and 19 boundary conditions”.

Ahem ja. [via]

Elders over misschien hetzelfde

03.02.2008: Evolutie | 28.12.2007: Duelity

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.