Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Lego Minecraft

Er kwam een pakje toe vandaag, helemaal uit Denemarken. Heel erg veel verrassing over afzender en inhoud was er niet echt:

Kijk nu, een pakje uit Denemarken

Voor mij en voor Louis, dus proper gewacht tot hij thuis was. En kijk:

Lego Minecraft

Allemaal kleine kleine kleine stukjes. 480 kleine stukjes, waaronder één 1×1 met oogjes en één 1×1 met een mondje, die samen het gezicht van een Steve maken:Steve

En één blokje met een creepergezicht erop:

Creeper!

Schandalig, dat dat in het begin van een schoolweek toekomt. Volgend weekend!

Lego Minecraft is de derde set in Lego’s Cuusoo-gamma, waar gewone mensen nieuwe lego-sets kunnen voorstellen. (Wat er mij nog aan doet denken: ik moet nog eens op zoek gaan naar die Frank Lloyd Wright-doos.)

3 reacties

  1. Die set is makkelijk gevonden hoor, want verkrijgbaar bij Lego zelf — http://shop.lego.com/en-BE/ — maar ook via diverse Amazons: http://www.brickset.com/detail/?Set=21005-1 en klik op de “For Sale”-tab. Meer nog: momenteel met een aangename korting bij Amazon UK en Amazon ES. ES is goedkoper, maar daar gaan nog verzendkosten bijkomen, dus is UK waarschijnlijk de beste optie.

    Er zijn nog meer sets in die architectuur-reeks: http://www.brickset.com/browse/themes/?theme=Architecture . Maar Fallingwater is IMHO zowat de beste.

  2. Waarschuwing: die Minecraft-LEGO is blijkbaar een limited edition van tienduizend: http://www.brickset.com/news/article/?ID=3542 . Is al uitverkocht bij LEGO in de VS.

  3. Had ik dat geweten. Was vorige week in Kopenhagen, en had toen zo’n Frank Loyd doos in mijn handen…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑