Oh here dat katje

We hadden deze namiddag een paar uur lang een katje extra.

Het beest liep al een paar dagen rond in de straat, een maand of twee oud, pikzwart, tam, lief, deuren en kattenluiken gewoon.

Poes

Vandaag binnengenomen, wegens dat het zat te bleiten van de honger en alles. Rondgevraagd in de buurt of het van iemand was, maar neen.

Proberen opsolferen aan mijn moeder, maar neen.

Het schuthok, dat zag ik niet zitten, en het weer op straat zetten, dat zag ik ook niet zitten. En dus was het bijna een mogelijkheid dat het hier eventueel toch zou blijven. Tussen pakweg 14u deze middag en 21u30 vanavond.

En toen was er een juffrouw van twee straten verder die op zoek was naar haar verloren gelopen kat, en jazeker: het was dat beest.

Snirf, toch wel een beetje.

Elders over misschien hetzelfde

02.05.2008: Eenzame poes | 30.04.2007: Monday cat blogging | 10.04.2007: Tuesday cat blogging | 25.03.2007: Felinonomie | 25.03.2007: Gezinsuitbreiding | 26.01.2006: Beesten

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.