Woensdag = leverdag

Woensdag zou er een zitzak geleverd worden. Hij is niet gekomen, maar ze gingen terugbellen voor een nieuwe afspraak van zodra de zitzak terug in het magazijn was. Dat zou in de loop van de avond zijn en dus telefoon in de loop van donderdag meneer. 

Donderdag: geen telefoon. 

Vanmorgen bel ik dan maar naar de transportfirma. Een vriendelijke dame aan de telefoon, daar niet van, geen klachten over de mensen aan de telefoon: ’t zijn al vier verschillende heel vriendelijke mensen geweest ondertussen. 

Tien minuten heeft het geduurd — trage computer, het overkomt iedereen wel eens — om een nieuwe afspraak te maken. Volgende week woensdag nieuwe levering, als dat past voor mij? Zeker dat dat past, en straat en straatnummer nog eens expliciet doorgegeven, ze ging het er in grote letter op schrijven. 

(Ondertussen ook gehoord dat het om meer dan één pak gaat. Ik hou mijn hart vast: een zitzak, ze gaan dat toch niet leveren in een doos met de vulling en een doos met de hoes?)

Elders over misschien hetzelfde

25.07.2012: Zitzak: conclusie | 25.07.2012: Zitzak: de saga | 18.07.2012: Geen zitzak vandaag | 18.07.2012: Het wachten valt me zwaar | 16.07.2012: Synchroniciteit, en bedriegtenboel | 29.04.2012: Ikea-perikelen | 14.01.2012: Links van 8 januari 2012 tot 14 januari 2012 | 08.03.2008: O ja, en nog iets | 03.03.2008: Die keer van DHL | 27.02.2008: Antidote administered

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.