Eens de hele dag niéts doen, check

Ik zie het allemaal voorbijvliegen, de vakantieverslagen van twintig steden op veertien dagen, en van jungletocht naar museum naar strand naar 4×4 naar ruïnes en terug naar strand en van citytrip vier dagen en druk druk druk. 

Ik word daar plaatsvervangend moe van, serieus. 

Vakantie is vakantie, alhier, en bij deze heb ik vandaag zelfs een hele dag bijna geen voet buiten gezet. 

Stront

Bijna, want er moest voor morgen gereserveerd worden in het restaurant (drie verdiepingen naar beneden, dertig meter richting strand), en ik heb nog wat inkopen gedaan in de Delhaize (nog een meter of twintig meter verder). 

Maar voor de rest: Dominion gespeeld met Zelie, 7 Wonders en Ticket to Ride en Zombie Dice gespeeld met Zelie en Louis en Jan en Anna. 

Anna heeft gewonnen met Zombie Dice, Zelie heeft gewonnen met Ticket to Ride en 7 Wonders, en ze heeft mij twee van de drie keer roemloos in het zand doen bijten bij Dominion. 

(We hebben alleen Dominion Intriges, trouwens, we gaan dringend eens de originele doos moeten kopen — want als ik mag afgaan op de telefoon- en tabletversie is dat ook wel wijs. Om niet te zeggen dat het machtig verslavend is op telefoon en tablet ook, trouwens, Dominion.)

(De foto is wat er op de deur van het appartementsgebouw geplakt staat. Naast de deur hangt een verboden-met-luid-klakkende-hoge-hielen-te-lopen-bord, I shit you not.)

Elders over misschien hetzelfde

12.04.2013: Een zekere tristesse | 13.02.2013: Op vakantie | 27.12.2012: Leve de regen! | 25.12.2012: Vakantieplannen, II | 24.12.2012: Vakantieplannen | 16.08.2012: Eerste werkdag | 10.08.2012: Maar allez | 09.08.2012: Don’t mention the war | 08.08.2012: Een nat avontuur! | 07.08.2012: Met vrienden op restaurant gaan eten, check

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.