Er is een eerste keer voor vanalles

Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven:

  • transition (en -webkit-transition, en -moz-transition, en -ms-transition, en -o-transition) gebruikt in css
  • een WordPress-theme gemaakt op basis van een min-of-meer-framework-achtig dink, Bones
  • gerief in zo’n Kassett-doos van Ikea gestoken, en de indruk gehad dat het daar nu voor een hele tijd een definitieve rustplaats gevonden heeft

Souvenirs en brol

Papieren geklasseerd, vandaag. Of beter: dozen waarin gerief en zooi zat die eigenlijk al 25 jaar of meer van kamer naar kot naar kot naar huis naar huis zijn verhuisd, telkens min of meer ongeklasseerd in nieuwe dozen gestoken. 

Het klinkt erger dan het is, want het was eigenlijk al tot de essentie geconcentreerd: agenda’s, boekjes, hier en daar een souvenir van op reis, stapels brieven en kaartjes, soms eens iets van school of univ of werk. 

Dat nu dus in een doos zit om dan eens naar te kijken. Er zit veel geschrijvsel van mij bij: een dik filmscript, een paar uitgewerkt verhaal, en vooral veel aanzetten tot en notities voor. 

Die ik de wereld niet kond ga maken, ik zou wel gek zijn. 

Elders over misschien hetzelfde

17.05.2008: Pakommilfoo | 16.02.2008: Een nieuwe website, en dergelijke | 04.02.2008: Ladies and gents, we have a winner | 08.01.2008: Deredactie.be | 02.08.2006: Websites | 28.06.2006: True story | 24.06.2006: Onopvallend | 23.06.2006: Show/hide | 20.06.2006: Huh?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.