Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Blergh

Stoffige boeken verslepen: dat ik door mijn rug zal gaan, dat staat vast, en dat voel ik aankomen.

Dat ik massieve allergie-aanvallen doe, dat is ook gegarandeerd, maar dat voel ik wel niét aankomen.

Dan ben ik aan het schleppen, en plots moet ik niezen. Na een kwartier of na twee uur, maar wat er ook van weze: dan is het gedaan voor de rest van de dag en nacht. Dozen vol zakdoeken, hoofdpijn, niet meer kunnen zien, en had ik al gezegd: hoofdpijn?

Bah, bah, bah. 

En nog maar een dag om alles leeg te krijgen in het achterhuis.

1 reactie

  1. Neem elke avond een tabletje zyrtec of xyzall (anti-histaminicum)…helpt super tegen allergieaanvallen!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑