Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Trigger warning voor vegetaristen

Jazeker.

[via]

9 reacties

  1. Het stuk voor ze aan die trimmings komen is waarschijnlijk niet echt voor het grote publiek geschikt. Het productieproces zelf verschilt niet zoveel van zowat alle processed foods, zeker? Veel bloem, veel zout, veel suiker, veel vet. Dat is voor veggieworsten en dergelijke ook soms (vaak?) zo, als je de verpakking leest. Maar af en toe smaakt het wel 🙂

  2. Poetry in motion! (En goed dat al die overschotjes verwerkt worden, zou ik zeggen.)

  3. Ik denk vooral : amai, wat een job 🙂

  4. “corn syrup is added for some sweetness” Dat zit echt in alles in de VS.

  5. Ba, maar dat vond ik voor dit filmpje ook al.

  6. Het slachthuisgedeelte mankeert er nog aan…! Filmpje zou moeten zijn: beesten in – worsten uit…

  7. Ik krig er zowaar honger van. Njam.

  8. Nu weet ik waarom hot-dogs zo’n fijn groefje over de hele lengte hebben 😀
    Ik vond het wel opvallend dat die corn syrup maar blééf lopen. Verbazend hoeveel er van dat spul in gaat.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑