89 out

Een monument, verdorie. Zo maken ze er geen meer.

Patrick Moore

RIP Patrick Moore.

2 Comments

  • Het moest er een keer van komen dat Moore zou heengaan, op die gevorderde leeftijd. Maar toch onverwacht. Een prachtige man, ik zal hem missen. De BBC heeft een icoon verloren, de astronomie eveneens.
    Best — Paul

  • Dang! :-( Jammer! Ik herinner me 1997 nog toen ik de nacht van de landing van de Mars Pathfinder voor TV doorbracht. De BBC zond quasi non stop 4 dagen lang documentaires over Mars uit. En gedurende die 4 dagen was Moore de master of ceremony! Respect! Heerlijk hoe hij die hele nacht vol maakte met verhalen, anekdotes, feiten, beschouwingen en what-not over het universum!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.