Op ons beste gedrag

Morgen komen hier vriendinnen van Zelie slapen.

Nerveus! Zie dat ik iets verkeerd zeg of doe! De één of andere major faux pas, die van Zelie een social outcast zou maken — “kijkt, dat is die met die raren als vader!”

Nee echt, stressen.

7 Comments

 • Dat is die met die raren als vader…. het enige rare hieraan is dat gij denkt dat ge ook degelijk iets moet doen om die stempel te krijgen. Het zou pas raar zijn als die vriendinnekes zouden zeggen oh uw vader is ne kei toffe. Dan denk ik dat uw dochter uit eigen beweging naar nieuwe vriendinnen zoek want dat mijnheer is wel degelijk not done! Mekaars ouders fosielen vinden daarentegen is helemaal in!

 • Stress lijkt me echt niet nodig. Dat is maar zinvol als de uitkomst niet volledig zeker is.

  Anderzijds: ik vind het altijd mijn taak om mijn kinderen in verlegenheid te brengen. Je kunt geen normale puber zijn zonder awkwarde ouders…

 • Enige manier om zeker te zijn dat ge geen faux pas begaat is ergens anders gaan logeren :)

  En zoniet:
  – naar de kapper gaan:
  – enkel over One Direction en Justin Bieber babbelen;
  – gewoon gekleed gaan;
  – niet over uw blog beginnen;
  – enz.

  :)

 • Ha, zo herkenbaar ! Mijn echtgenoot is dan compleet ‘zijnzelveniet’, bij zo’n pak vriendinnen, er komt geen serieus woord uit. Maar nog ergere stress (je bent gewaarschuwd) is bij ’t (eerste) lief, hoeveel stress hier niet geweest is toen die hier voor het eerst kwam eten (en een lijstje gaf van wat ze allemaal niet lustte !) Arrrrg !

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.