Lelijk!

Die jonge gasten doen dat niet verkeerd, vind ik. 

One Comment

  • Mr. Vuylsteke. Om die links te kunnen beluisteren heb ik Spotify moeten installeren op mijn iPad. Een wereld ging voor mij open. Ideaal ook in combinatie met mijn Sonos, die ik ook al aan uw lovende review te danken heb. Ik vrees dat mij dat voortaan 10 euro per maand gaat kosten. Bedankt om mij zo op kosten te jagen :o)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.