Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Hackers in mijn facebook!

Ik dacht, ik ga nog eens kijken naar Facebook, wie weet staan daar wel boeiende dingen op.

Maar het ging niet! Er zitten hackers op uw muur, zei Facebook! En jawel, ik ga naar mijn email kijken, en ’t is waar, ze hebben mij een mail gestuurd!

Your Facebook account was recently logged into from a computer, mobile device or other location you’ve never used before. For your protection, we’ve temporarily locked your account until you can review this activity and make sure no one is using your account without your permission.

Als ik alsnog probeerde in te loggen, dan zei meneer Zuckerberg mij zelfs waar de boosdoeners van ingelogd waren: het verre Kopenhagen, in Denemarken! En of ik dat soms was en indien neen, of ik als de weerlicht niet eens een nieuw wachtwoord zou zetten, verdorie, en snel nog wel eens wat of wat. 

Trrr.

Ja, ik zat vandaag op de computer op een plaats waar ik nog nooit geweest was, maar Denemarken? Ik zat in Kermisstad van Nederland 2003 Purmerend:

Purmerend

En daar zo hard over panikeren, Facebook toch. 

4 reacties

  1. De Vlaamse lompigheid waarmee men hier en daar de lelijkste gedrochten neerzet, daar zijn al bladen vol mee gekrabbeld. Maar dit geometrische huizengeplant… brrr, weet gelijk ook nie wat ik er over moet denken. 🙂

  2. had nu net hetzelfde voor, er was zogezegd ingelogd vanuit Londen.

  3. heb ik nu ook ! maar uit brussel terwijl ik in west-vlaanderen woon !

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑