McAfee

John McAfee (ja, die mens van de virussen) deed al een hele tijd heel erg raar.

Hij woonde in Belize, werd er om onduidelijke redenen van beschuldigd drugs te produceren, gearresteerd en weer losgelaten, en dan werd zijn hond vermoord en waren er inbraken en moordcomplotten op hem, en dan was plots zijn buur (die hem haatte, dacht ik) dood, en was hij een person of interest, waarop hij gevlucht is, waarop hij allemaal dingen in het rond begon te spuien — desinformatie in een pakket van desinformatie en leugens binnen leugens binnen leugens. 

Vandaag is het helemaal jackpot op zijn weblog: Hezbollah! Terrorisme! Social Engineering! Corruptie!

Coming soon to a film screen near you, denk ik zo. Of better, to a tv screen, eigenlijk. 

Elders over misschien hetzelfde

23.12.2012: Moon hoax not | 15.05.2011: Links voor 14 mei 2011 | 11.11.2005: Googlefox

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.