Print on demand, ha!

Ik volg al sinds jaar en dag Dyson Logos. Toen ik hoorde dat hij een boek uitbracht, dacht ik: ik geef die mens wat geld.

Hopla, naar Lulu, klik op die bestelknop, klaar. 

Vandaag is het boek toegekomen: stevige, proper van kwaliteit, degelijk ingebonden. Een groot succes!

Dyson's Delves (not)

…tot ik in het boek begon te bladeren:

Dyson's Delves (not)

Tiens, een handboek schermen? In het Nederlands? Gepubliceerd in 1861?

Dyson's Delves (not)

Een korte chat gedaan met de mensen van Lulu: hilarische taferelen. Het mensje bleef maar vragen naar een foto van de cover en de binnenkant van het boek dat ik gekregen had, ik bleef maar linken naar de foto’s hierboven.

Zij: “neenee, maak zélf een foto, dat kan met een telefoon of zo”, ik: “jamaarnee, dat zijn foto’s die ik net gemaakt heb”. Zij: “nee, maar ik heb foto’s nodig van het boek dat bij u toegekomen is, geen productfoto’s”, ik: “jamaar euh dat zijn echt wel foto’s van dat boek, ik heb gewoon een degelijker camera dan een telefoon.”

Afijn, ik heb een ticketnummer. En het komt in orde, denk ik. 

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.