Op vakantie

Zeg, is dat mijn idee, of zijn er deze week meer mensen dan ooit in de geschiedenis van de mensheid op vakantie aan het gaan of net geweest?

Bij ons zal het voor de paasvakantie zijn.

Geen wilde avonturen, geen verre bestemmingen, geen cultureel hoogstaand gedoe, geen boeiende tochten, geen sportieve uitstap, geen all-in op een warm eiland, niets van dat. 

Ik weet de details niet, maar het is ergens een vakantiepark of een bungalowpark of een ikweetnietwat. Niet ver van hier, en dus absoluut ongegarandeerd qua weer, maar er is wel een tropisch zwembad. Of een subtropisch, ik wil ervan af zijn. En dat is alles, denk ik. 

Zonder televisie of netwerk, met alleen boeken om te lezen en een fotomathilde om foto’s te maken.

Wie weet lukt het daar wél om batterijen op te laden. 

Elders over misschien hetzelfde

12.04.2013: Een zekere tristesse | 27.12.2012: Leve de regen! | 25.12.2012: Vakantieplannen, II | 24.12.2012: Vakantieplannen | 16.08.2012: Eerste werkdag | 10.08.2012: Maar allez | 09.08.2012: Don’t mention the war | 08.08.2012: Een nat avontuur! | 07.08.2012: Met vrienden op restaurant gaan eten, check | 06.08.2012: Eens de hele dag niéts doen, check

5 Comments

  • De Belgische krokusvakantie valt dit jaar niet samen met die van de buurlanden, dus vakanties zijn vrij goedkoop. Dit geldt toch in ieder geval voor wintersportvakanties, en ik neem aan ook voor andere reizen. Dat verklaart het zo wat denk ik…

  • Vanuit mijn vakantiebestemming : best moedig dat je ergens gaat zonder ‘netwerk’, tenminste als ik het goed begrepen heb ook zonder internet ? Ik zou mij eens aan zo’n uitdaging moeten wagen.

    • Ik ben ook van het type dat de hele dag online is, vaak meer dan 12 uur per dag, maar op vakantie heb ik er weinig problemen mee om van het internet af te blijven. Ik weet op voorhand dat er geen (gratis) verbinding is, en neem dan ook geen laptop mee, en een smartphone heb ik niet. ’t Is wel eens ontspannend om een hele week of langer offline te zijn.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.