Allez jong

Daarnet belde er iemand aan de deur.

Ik ben daar altijd blij mee, dat mensen aan de deur bellen en niet ineens onverwacht ineens in uw keuken staan terwijl ge in uw peignoir brood aan het opruimen zijt (boze blik naar buurman) (en dat het de laatste voordeur met een klink aan de buitenkant is die we ooit kopen).

Ik naar beneden: een vreemde man aan de deur. 

Of hij eens binnen mocht komen om naar de achtergevel te kijken. 

Allez jong. 

Dat was dus één van die mensen die een offerteaanvraag gekregen hadden. Tijdens de week is het soms moeilijk, zei hij, en dus of het niet stoorde dat hij nu eens kwam kijken.

Natuurlijk niet!

Ik ben vergeten vragen wie hij juist was, maar ik dénk dat het de meneer van de gevels zal geweest zijn. En zo komt het allemaal toch serieus dichter bij. 

Spannend!

Elders over misschien hetzelfde

17.06.2013: Trefwoord: bijna niet te bevatten | 16.06.2013: Gevel, beslist | 23.03.2013: Verbouwingen: the big push | 16.12.2012: Netwerken! | 16.12.2012: Van niet willen wegsmijten en toch moeten | 08.12.2012: Een nieuw weekend, een nieuw stukje bibliotheek | 02.12.2012: Ik was een beetje kapotjes | 17.11.2012: Koer, voor/na | 16.11.2012: De koer is leeg | 15.11.2012: Overuren

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.