Een kleine vier kilometer in vogelvlucht

Het openbaar vervoer, ’t is een gemak. Tien minuten bus 3, om de vijf of tien minuten of zo een bus van en naar mijn werk. Een gemak: een paar minuten stappen naar de bushalte, een paar minuten wachten aan de halte, en dan een paar minuten in de bus zitten. Met een boek, allemaal, natuurlijk.

Een elektrieken velo, ’t is ook een gemak. Tien minuten rijden langs de fietsroute (enfin ja) Gentbrugge – Gent-Centrum, schoon uitzicht, niet te druk. Een gemak: een boek op mijn telefoon, of een uitzending van het één of het ander. 

Een kapotte velo, dat is minder, want dat ding moet dan naar de velomaker geraken. Vier kilometer, van mijn werk naar de winkel, maar een gedoe om dat ding tot daar te krijgen!

’t Zal een gevecht worden, dinsdag: vijftig kilo of zo dom gewicht in de koffer proberen krijgen. Maar hey, dan kunnen we er weer tegen, tot de volgende keer dat hij binnen moet voor onderhoud. :)

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.