24 reacties op “Ding dong”

  1. het is al geleden van die keer dat ze Saddam Hoessein hebben opgeknoopt dat ik nog zo blij ben geweest

  2. Kan flauw lijken voor wie er niet bij was, maar ik denk dat je jong moet geweest zijn in de jaren 80 om te begrijpen wat voor een uitgestelde opluchting het verscheiden van la Thatcher teweegbrengt. Ding dong!

  3. Geen dag te vroeg als je het mij vraagt; samen met Reagan verantwoordelijk voor de totale ontmanteling van het Rijnlandmodel. De gevolgen zijn nog elke dag zichtbaar… Kan weinig sympathie opbrengen voor iemand die zonder verpinken duizenden mannen naar de Falklands stuurde maar wel hysterisch kwam omdat haar corrupt zoontje de afslag had gemist in Parijs-Dakar.

    1. Thatcher en Reagan zijn dus verantwoordelijk voor de ontmanteling van een SZ-model dat in de UK of de US niet bestond? Ach ja, ze was een heks,volgens de socialistische sprookjes, dat zal de verklaring zijn voor dit toverkunstje.

      1. Thatcher en Reagan zijn inderdaad verantwoordelijk voor de liberale pensée unique die vanaf eind jaren ’70 opgang maakte, remember haar gebral “there is no such thing as society”…in onze contreien vlotjes overgenomen door een jonge minister van begroting ook wel “baby-Thatcher” genaamd. Dat liberale eenheidsdenken van ieder voor zich en “double digit growth” heeft de wereldwijde economie gebracht waar ze vandaag staat. Interesse in de materie?: http://goo.gl/HZ6YP

        1. Interesse in de materie? Neen, ik ken de neomarxistische interpretatie van de recente geschiedenis wel, ik heb die al vaak genoeg gehoord. Van pensée unique gesproken.

  4. “ik denk dat je jong moet geweest zijn in de jaren 80”

    Ik denk dat je gans uw leven moet geindoctrineerd zijn door BRT propaganda.

      1. U moet daar niet schamper over doen.

        Net zoals ge in de prive heel weinig werknemers gaat vinden die menen dat de omzet van hun bedrijf moet verminderen, gaat ge ook heel weinig ambtenaren vinden die menen dat de overheid minder taken op zich moet nemen.

        Openbare omroepen zijn dus overal overwegend links.

          1. Als je het hebt over de realiteit waar de voorstanders van promiscuiteit er in slagen de tegenstanders van promiscuiteit de zwarte piet door te schuiven voor de verspreiding van geslachtsziekten, dan hab je gelijk.

  5. Tja, als je niet voor achterlijke rechtse zak uitgemaakt wilde worden, moest je in de jaren 80 volledig en radicaal, in woorden tenminste, tegen Reagan, Thatcher en de paus zijn. Ik had toen al weinig op met die kuddegeest, al was ik dan jong. De aversie is in de loop der jaren alleen maar toegenomen.

  6. En supporteren voor het ANC, dat stond ook in het credo. Hoe zou het ondertussen eigenlijk gaan met de Zuid-Afrikaanse bevolking?

      1. Uit de berichten van Flippend Rund op een andere site, waarmee ik het bijna allemaal eens ben, leid ik af dat zijn opmerking hier sarcastisch was. Dus geen diep medelijden.

Reacties zijn gesloten.