Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ding dong

The witch is dead.

24 reacties

 1. het is al geleden van die keer dat ze Saddam Hoessein hebben opgeknoopt dat ik nog zo blij ben geweest

 2. Kan flauw lijken voor wie er niet bij was, maar ik denk dat je jong moet geweest zijn in de jaren 80 om te begrijpen wat voor een uitgestelde opluchting het verscheiden van la Thatcher teweegbrengt. Ding dong!

 3. Geen dag te vroeg als je het mij vraagt; samen met Reagan verantwoordelijk voor de totale ontmanteling van het Rijnlandmodel. De gevolgen zijn nog elke dag zichtbaar… Kan weinig sympathie opbrengen voor iemand die zonder verpinken duizenden mannen naar de Falklands stuurde maar wel hysterisch kwam omdat haar corrupt zoontje de afslag had gemist in Parijs-Dakar.

  • Thatcher en Reagan zijn dus verantwoordelijk voor de ontmanteling van een SZ-model dat in de UK of de US niet bestond? Ach ja, ze was een heks,volgens de socialistische sprookjes, dat zal de verklaring zijn voor dit toverkunstje.

   • Thatcher en Reagan zijn inderdaad verantwoordelijk voor de liberale pensée unique die vanaf eind jaren ’70 opgang maakte, remember haar gebral “there is no such thing as society”…in onze contreien vlotjes overgenomen door een jonge minister van begroting ook wel “baby-Thatcher” genaamd. Dat liberale eenheidsdenken van ieder voor zich en “double digit growth” heeft de wereldwijde economie gebracht waar ze vandaag staat. Interesse in de materie?: http://goo.gl/HZ6YP

    • Interesse in de materie? Neen, ik ken de neomarxistische interpretatie van de recente geschiedenis wel, ik heb die al vaak genoeg gehoord. Van pensée unique gesproken.

 4. “ik denk dat je jong moet geweest zijn in de jaren 80”

  Ik denk dat je gans uw leven moet geindoctrineerd zijn door BRT propaganda.

  • Stuur snel een fax naar al die engelsmannen, dat ze alleen maar geïndoctrineerd waren door de BRT!

   • U moet daar niet schamper over doen.

    Net zoals ge in de prive heel weinig werknemers gaat vinden die menen dat de omzet van hun bedrijf moet verminderen, gaat ge ook heel weinig ambtenaren vinden die menen dat de overheid minder taken op zich moet nemen.

    Openbare omroepen zijn dus overal overwegend links.

 5. Tja, als je niet voor achterlijke rechtse zak uitgemaakt wilde worden, moest je in de jaren 80 volledig en radicaal, in woorden tenminste, tegen Reagan, Thatcher en de paus zijn. Ik had toen al weinig op met die kuddegeest, al was ik dan jong. De aversie is in de loop der jaren alleen maar toegenomen.

 6. En supporteren voor het ANC, dat stond ook in het credo. Hoe zou het ondertussen eigenlijk gaan met de Zuid-Afrikaanse bevolking?

 7. The iron lady RIP (roest in vrede)

 8. Ik voel diep medelijden met jou.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑