’t Is zomer, hoera, hoezee!

Ik weet niet hoe dat bij u thuis allemaal zat, maar wij hebben vandaag konijn gegeten met de familie, daarna tafels op straat gezet en taart gegeten met familie en buren, en wijn gedronken, en gebabbeld, en de kinderen hebben gespeeld op straat, en dan was het plots kwart na elf en nog niet eens te koud om buiten te zitten.

9027b5daa51011e2be5722000a9f15cb 7

En daar wachten ze dan mee tot de laatste dag van de vakantie. Trr. 

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.