Wilde plannen

Vreselijk veel stappen of zo zit er niet in wegens allerhande, dus met een paar dagen vakantie is het plan dan maar: boeken lezen! En spelletjes spelen!

Met een beetje geluk zou Persian Fire: The First World Empire, Battle for the West binnenkort uit moeten zijn, en dan ben ik wat in dubio: verder doen met Horus Heresy, boek 13? Of verder doen met Les Misérables, boek 2? Of verder doen met Northland, boek 2? Of toch maar eens doorbijten en Dodger lezen?

En dan spelletjes: uiteraard een aantal die we al veel gespeeld hebben (Small World, Ticket to Ride), maar ik ben vast van plan om deze vakantie toch zeker een paar keer Lords of Waterdeep, Genius en Cosmic Encounter te spelen.  

Euh ja, spannend. :)

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.