Snirf

’t Zal niet meer voor dit jaar zijn, denk ik, de verbouwingen. De tijd vliegt! En straks is het weer bouwverlof! En dan is het weer winter! 

’t Is om depressief van te worden, aannemers die geen offertes doorsturen. 

2 Comments

  • Zat er niet een stuk dakwerken in, door die gevel? Dan is het werkelijk algehele malaise. Op onze renovatiewerf zijn ze anderhalve maand later gestart dan gepland, en door de regen ligt de hele boel al meer dan een week stil. Het is natuurlijk niet allemaal de schuld van het weer, maar het is een rampjaar voor bepaalde delen van de bouwsector. Plannen voor september, zou ik zeggen!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.