Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Vaarwel, Google Reader. Hallo Feedly

Voilà, kogel door de kerk. 

Google Reader houdt ermee op, dat wisten we al een tijd. Ik heb wat rondgezocht, en uiteindelijk is de vervanger geworden: Feedly

’t Ziet er proper uit (er zijn allemaal verschillende modussen, van lijst tot slideshowachig), het werkt vlot, het is in mobiele apps te vinden ook (en alvast op iOS zijn die écht heel goed): ik ben content. 

Screen Shot 2013 05 24 at 11 28 37Screen Shot 2013 05 24 at 11 31 12

Screen Shot 2013 05 24 at 11 36 20

14 reacties

 1. Inderdaad, ik was onlangs ook bij Feedly uitgekomen. Het verbaasde mij in mijn zoektocht hoe weinig goede of bruikbare readers er zijn…

 2. Persoonlijk ben ik nog steeds fan van NewsBlur. De toewijding van de developer doet het hem. Enkel nog geen (deftige) Windows Phone-app, maar Nextgen Reader zou het gaan ondersteunen.

 3. Ik ben bij Netvibes terechtgekomen. Geen mobile app – maar die zou onderweg zijn…

 4. Ook voor Feedly gegaan. Curieus hoe vlot ze gaan overschakelen eens de login met google niet meer kan.

 5. Ik heb nog niet veel geexperimenteerd; maar deze reader clone leunt het dichtst bij google reader aan:
  https://www.commafeed.com

 6. Helaas nog steeds geen deftig alternatief gevonden. Feedly is veel te rommelig en wil te veel mijn “content” bepalen en aantrekkelijk presenteren. Ik wil iets functioneel. theoldreader.com is nog het minst slechte, maar ik stoor me mateloos aan de kleine data en het gebruik van am/pm tijden (ik weet het, ik ben te autistisch op dat vlak).

 7. Ik gebruik Feedly ook al een tijdje, ziet er inderdaad heel mooi uit en heel praktisch. Enig nadeel is dat de updates van de mobiele versie niet altijd even stabiel zijn.

 8. Ik wilde mijn vele feeds webbased en in een listview blijven bekijken. Zo kwam ik uit op theoldreader.com. Draai al een tijdje dubbel, maar kijk toch nog meestal via Google. Zal het toch missen.

 9. Try Flowreader from http://www.flowreader.com – good, clean design, no nonsense, web news and social accounts feeds in one.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑