Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Badmode voor elk lichaamstype

“Het badpak is sinds enkele seizoenen aan een comeback bezig”, las ik in de gazet.

“Want wie denkt dat een badpak steevast saai en onaantrekkelijk oogt, heeft het mis”, vervolgde journaliste Tamara De Mey, om te besluiten met “Wij gingen op zoek naar tien sexy exemplaren die samen een antwoord bieden voor elk lichaamstype.”

De mensenkenner in mij ging wat rechter in zijn stoel zitten: wie kijkt nu eens niét graag naar alle mogelijke lichaamstypes, vooral als die in een sexy exemplaar van een badpak gehesen werden?

En ik werd niet teleurgesteld! Dit zijn de tien lichaamstypes die bij het artikel zaten:

Badpakken1

Da’s iets dat ik al sinds jaar en dag bewonder aan kledij-ontwerpers in het algemeen en badpakkenontwerpers specifiek: het grenst aan het verbijsterende, hoe ze met een paar lappen stof het meest afzichtelijke lichaam aantrekkelijk kunnen maken. 

14 reacties

 1. Ik heb dus net hetzelfde gedacht toen ik vanmorgen dat artikel las! Maar ik denk dat je er twee vergeten bent… En dan nog wel niet van de minsten. 🙂

 2. Mijn god, wat een tsunami aan vetrolletjes, dubbele kinnen, hangborsten, cellulitisbillen, anorexiaribbenkasten, flaporen en tandrot! Aàààrgh….

 3. Urgh, waar hebben ze die nummer negen gevonden zeg

 4. Weg met plastische chirurgie of diëten koop gewoon een badpak!

 5. Zo’n enorme verscheidenheid aan lichaamstypes! Het is inderdaad een stiel apart, dat badpakken-ontwerpen en modellen-zoeken…

 6. Onwaarschijnlijk hoe echt èlk lichaamstype hier vertegenwoordigd wordt! EINDELIJK! Prachtig toch, die diversiteit! *not* (en voordat er reacties zouden komen: ik heb zelf maat 34-36 en curvy vormen, dus het komt niet voort uit venijn, ofzo)

 7. Dan had ik toch op z’n minst de “voor” foto’s ook willen zien…

 8. Gevarieerdere modellen hadden nochtans voor wat hilariteit kunnen zorgen ook…
  Neem nu nummer 10, met die tijgerkop. Met een -euh- volslank model heeft dat beest uitpuilende ogen en blaaskaken, om maar te zwijgen van het afschrikeffect op kleine kindertjes… :-)))

 9. 10 modellenlijven. Let’s lick a leave of lettuce. Michel!

 10. leaf. oops, pardon. Bon, ik snap uw ironie nu pas, nu dat ik de post echt gelezen heb. Eerste reacties zijn niet altijd de beste. Snorry!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑