Compare and contrast

Eén interview is van een serieuze nieuwszender, één is van een humoristisch programma. 

Om lichtjes door de grond te zakken, vind ik.

5 Comments

  • Fox News een serieuze nieuwszender noemen is serieus vergezocht… eerder een vergaarbak van vooringenomenheid en intellectuele oneerlijkheid… wat in dit fragment ook weer feilloos aangetoond werd.

    • Ik ging hetzelfde zeggen als Herman hierboven. Het is ook het verschil tussen een interviewer die het boek gelezen heeft en een interviewer die enkel de kritieken op het boek heeft gelezen. Inderdaad, om serieus door de grond de zakken…

  • Wel knap hoe Reza Aslan zijn kalmte weet te bewaren en telkens heel juiste antwoorden weet te geven. Maar de mens zal ook wel redelijk wat interviews op zijn teller hebben staan, en dat zullen ook niet altijd de meest intelligente interviewers geweest zijn.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.