Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Pedofiliejagers: één strijd

Moh, kijk nu wat ik in de gazet lees: 

De obsessie van Kamal A. voor vermeende pedofilieaffaires is niet nieuw. Lang voor hij lid werd van Sharia4Belgium, was hij ook al actief in de strijd tegen vermeende pedofilienetwerken, onder meer in de nasleep van de zaak-Dutroux. A. out zich trouwens al sinds jaar en dag als een vurig verdediger van Marcel Vervloesem, de zelfverklaarde pedofiliebestrijder uit Morkhoven. Vervloesem werd uiteindelijk zelf veroordeeld wegens pedofilie. Volgens A. zit ook achter het misbruik in De Blokkendoos een pedofiel netwerk.

De zever die op de site van die Kamal staat, klinkt inderdaad méér dan bekend: loze beschuldigingen, verzekeringen dat er nog heel veel komt, schermen met processen-verbaal alsof dat bewezen feiten zijn…

Afijn. 

5 reacties

  1. Zijn stuk tekst waar de helft of meer niet in de default stijl is, maar random in vet/kleur/grotere font, dat weigeren mijn hersenen gewoon te lezen, omdat ze geconditioneerd zijn om aan te nemen dat de inhoud nul is.

  2. Bismillah

    @nvaer….alias nounours of lavachery of charlie nyst…jullie hebben allemaal dezelfde strategische opleiding gekregen of wat? Is er nog steeds geen upgrade bij de KGB, nog altijd dezelfde virus aan het verspreiden?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑