Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

En, goed geslapen?

Euh nee. Niet echt, nee. Ik heb het eens op een grafiek gezet (klik voor detail):

Slapen klein

Een maand slapen (blauw) en op het werk zijn (oranje), en ’t is zo geen proper beeld. Op 13 augustus heb ik 5 uur en een kwartier na elkaar geslapen, en dat was meteen het langste sinds maanden: het gemiddelde dat ik aan één stuk doorslaap is iets minder dan een uur en drie kwartier.

Dat is slopend vervelend. En neen, ’t is geen slaapapneu of iets in die zin waarbij een masker kan helpen. ’t Heeft met mijn rug te maken en de gevolgen en er kan niets aan gedaan worden.

Mpfff.

5 reacties

 1. Waar is de niet leuk knop!

 2. Hoe hou je dat zo minutieus bij? De halve en hele uurtjes ’s nachts : schrijf je dat in een notitieboekje ofzo? Of is daar een app voor die automatisch beweging registreert?

  Het lijkt me allemaal zo vermoeiend……. 😉

 3. Ik had eigenlijk dezelfde vraag. Ik heb anderhalf jaar met zo’n Zeo-hoofdband geslapen, maar het ding moet connectie maken, moet voldoende opgeladen zijn, en tenslotte ook hier hetzelfde verhaal als bij andere webdiensten. Het houdt op te bestaan, je moet je data veilig stellen,…yadayada.
  Er bestaan ook apps die de sensor van de smartphone zelf gebruiken, maar hier heb ik geen ervaring mee. Jij wel?

 4. Ik hou het, vrees ik, heel erg low tech bij: gewoon in een bestandje op de telefoon, en dan overtypen in Excel.

  Ik heb het een tijdje gecontroleerd met van sleepbot, en dat kwam proper overeen met wat ik manueel deed (aan het ademgeluid en de beweging te horen en te zien).

  En de grafiek maak ik gewoon met de hand in Photoshop.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑