Goed bezig!

Sandra was met Jan naar voetbal. Ik kom thuis: Louis zit een uitgebreide wereld te maken in Towns, Anna heeft vleesbrood gemaakt dat klaar is om in de oven te steken, en Zelie had al een citroentaart gemaakt en was bezig aan een cake.

Ik heb nog wat eiwit geklopt, kleurstof door de tweede batch cakedeeg van Zelie gedraaid (cake met kleur is altijd wijs), vlees in de over gestoken, en dan later wat patatten gebakken, en voilĂ : klaar met eten maken.

En nu nog een stuk van die citroentaart. ’t Leven is gemakkelijk, soms.

20130822-210011.jpg

Het zag er misschien niet uit, maar ’t was wel lekker.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.