Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Spaargeld-Nexus

Jan wou met zijn spaargeld van jaren en jaren een ipod touch kopen, maar uiteindelijk is het een Nexus 7 geworden.

Sandra en Zelie hadden al een tijd van die Android-telefoons, maar dit is de eerste die ik onder handen krijg. Al de beste apps vinden en erop zetten! was mijn eerste reflex. 

Maar er staat al een GMail en een kalender op en een browser en nu dat Plex er op staat, Kindle, een comics-lezer (Komik, niet zo goed als Comic Zeal op ipad maar bon), en Yelo om naar televisie te kijken, en Feedly, en Spotify en Sonos, en bedenk ik eigenlijk dat ik niet zoveel meer nodig heb. 

Huh. Tot zover apps-ecosysteem. 

1 reactie

  1. Daar zit je in de kern van mijn windows-phone-8-ontgoocheling: van uw lijstje enkel Spotify en één onafgewerkte browser…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑