…and repeat

Ik was voor de derde keer aan het kijken naar dezelfde aflevering van Parks and Recreation — niet slapen en al veel te veel dagen veel te veel medicamenten, geen goede combinatie voor alert zijn — en ik was het een beetje beu. En dus heb ik maar Professor David Crystal opgezet. 

Voorproefje hier: 

En volledig te downloaden na gratis registratie alhier

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.