Chips

Cream cheese garlic & herbs zou ik graag geproefd hebben, en ook Mexican chili & cheddar. Helaas: een deskundige jury had die al uit de laatste selectie van vijf geweerd, en alleen de smaken Honey Glazed BBQ Ribs, Cocktail Andaluz en Opdrogende-hond-die-in-de-regen-had-gelopen bleven over.

Nee serieus, die laatste smaak is volgens het pak zelf “New York Hotdog”, maar al wie er hier in huis van geproefd heeft, klaagt dat de smaak zelfs na herhaald tandenpoetsen niet weg te krijgen is. Niet aan beginnen, echt niet. 

Bijzonder spijtig ook dat er geen meer uitgesproken smaken tussen zitten: het is nu zowat de keuze tussen frituur en ribben, en zó enorm veel verschil is er niet tussen.

…maar beslis vooral zelf, natuurlijk. 

 Finalisten Lay s Maak Je Smaak The Battle

Eén adres: Lay’s Maak Je Smaak: The Battle. (Er was zo’n doos chips toegekomen op het adres van Gentblogt, geweetwel, da’s die blog die ondertussen al bijna negen jaar elke dag iets schrijft en nog nooit ook maar één reclame-ding ooit heeft gedaan — serieus, hoe goed kent ge uw publiek dan als marketingmens, vraag ik me af.)

4 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.