Mannen!

Ik moest vanmorgen mijn fiets binnensteken bij de winkel die een speciale computer heeft die de foutboodschap kan doen verdwijnen, en dus was ik om twintig na acht uitzonderlijk nog thuis. 

Enfin, ’t is te zeggen: ik was juist op weg, ik stond al op straat en de deur was al op slot, toen Sandra belde. Dat Anna haar boekentas vergeten was, en of ik ze op school zou kunnen afzetten. 

Deur weer open, de boekentas gepakt die op de stoel van Anna stond, deur weer op slot, naar school gefietst, en hop weer verder naar de…

NEEN DUS. 

Ik had (a) de verkeerde boekentas mee, namelijk die van Zelie en niet die van Anna en (b) de deur op slot doen was geen goed idee, want Zelie zat blijkbaar nog binnen. Zij moest naar de Blaarmeersen wegens sportdag, en ze had zich blijkbaar verstopt in huis of zo, in alle geval: ik was ervan uitgegaan dat ze net zoals al de rest al weg was, maar dat was niet het geval. 

Zucht. 

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.