Dertien

How fitting, dat de allereerste aflevering van Doctor Who die Louis en ik samen bekijken met de hele wereld de 50ste-verjaardagaflevering is. 

We hadden vanmorgen al het prachtig mooie Adventure in Space and Time gezien, over het begin van Doctor Who en William Hartnell, en daarna de eerste helft van The Science of Doctor Who, en Moffat heeft het niet verkloot, en ik heb binnensmonds die “Geronimo!” – “Allons-y!” – “Gallifrey stands!” aangevuld met een welgemeende “Fuckity-bye” bij nummer 13. 😀

Oh, ik kijk zo uit naar de Christmas Special en naar Peter Capaldi!

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.