Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Algerisch

Kom dat nu verdomme tegen: ik word meer en meer allergisch aan roken.

Niet van “bleh, viés, rokers!”, maar gewoon stomweg: in de buurt van rokers zijn, of naast iemand zijn die naar sigarettenrook ruikt, en plets ik begin te niezen en te tranen en te snotteren dat het lijkt alsof ik mijn hoofd in een stofzuigerzak gestoken heb en die ingeademd.

“En zou het niet aan iets anders kunnen liggen?” Erm, ja, misschien wel. Maar het is wel consequent prijs, de laatste tijd, op verschillende locatie met verschillende mensen. Zelfs niet eens in de rook staan hé, gewoon in de buurt van de geur van sigaretten zijn.

Leutig is anders.

1 reactie

  1. ja ik begrijp dat. En bij mij hier in de vallei is het zo dat er sinds dit jaar tabak werd geplant en zie, dat ik daar zo geweldig verschrikkelijk allergisch voor ben. Het is bijna niet te geloven.
    En zou het niet van iets anders kunnen zijn? Maar ja. Het enige is dat tabak de enige nieuwe struik in mijn biotoop is …dus, tja ik denk dat het dat is.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑