Toeval? I think not

Ik was een computer aan het installeren, en daar zat ook een onderdeel “installeer eens Office 2013” in.

Een onderdeel daarvan is “log eens in met een Microsoft ID”. En als g’er nog geen hebt, dan moet g’er een aanmaken. Het ID moet een e-mailadres zijn, dus voor het gemak kies ik een bestaand en gebruikt gmail-adres. De breindode regels bij Microsoft eisen minstens 8 en niet meer dan 16 karakters als wachtwoord, en minstens hoofd- en kleine letters of cijfers en leestekens, enfin, iets lastigs.

Om te controleren of het een echt adres is, wordt er een bevestigingsmail gestuurd, maar die kwam verdomme niet toe.

Ha, raad eens wat er aan de hand was? Juist, Google had de mail van Microsoft in de spam gestoken.

Gnnn.

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.