Zó loopt het in het honderd, ja

Als Sandra ziek in bed ligt met iets hoestachtig en niet uit haar bed raakt.
Als ik bijeengeteld over een nacht geen drie uur geslapen heb wegens ziekten en ook niet uit mijn bed raak.
Als Louis “vergeten” is dat hij nog huiswerk te doen had.
Waardoor hij niet om brood wou gaan, zelfs al was het zijn beurt.
Waardoor Anna om brood moest gaan, op haar eigen hypertrage tempo.
Als Jan beslist om eerst zijn verjaardagsuitnodigingen te schrijven in plaats van te eten of boterhammen te snijden of te smeren.

Dan is het niet verwonderlijk dat Zelie, die naar goede gewoonte just in time de keuken binnen komt, moet constateren dat niemand nog maar iets gedaan heeft, dat er nog boterhammen moeten gesneden en gesmeerd worden, en dat terwijl Anna muizenbeetjes van een stapeltje in stukjes gesneden kaasschellen aan het nemen is, Louis in het bureau zit huiswerk te maken, Jan zijn verjaardagskaarten aan het schrijven is.

En dan is het het groot drama als ik kwaad ben op Louis (tig keer gevraagd of hij nog werk had voor school) en op Anna (doé dan toch iets! zit daar niet te zitten!).

Aaaaaargh!

Elders over misschien hetzelfde

18.08.2011: Sportelen | 24.02.2010: Virtuele sletsentijd | 29.12.2009: Een erreur die niet juist een was | 07.08.2008: Gnn | 15.07.2008: Gnnn

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.