Gaan slapen om 1u34. Wakker geworden om 2u41. Weer gaan slapen om 3u54. Opgestaan om 7u04, uit bed gekropen om 7u40: een uitstekende nacht, meer dan drie uur na elkaar geslapen!

Hassle met de printer: er moest nog een tekst van een spreekbeurt uitgeprint worden voor Zelie, en de inkt moest vervangen worden — werk voor Sandra, ik ken daar allemaal niets van. Zelie was niet thuis: ze zit op midweek bij de scouts, ze slaapt ergens ikweetnietwaar en dan gaat ze naar school en dan weer naar ikweetnietwaar.

Wegens hassle met printer wat later vertrokken naar het werk, om 8u11. Toegekomen om 8u18, teksten gelezen, opzoekingen gedaan, gestudeerd op iets, middageten (ik zou kunnen zeggen Thai, maar Aïki Noodles Thai Chicken is dichter in de buurt), supporttickets nagevlooid, brainstorm gedaan, nog gelezen, getekend, en om 17u05 aangezet naar huis.

Hallo tegen Sandra en de kinderen, met veel plezier geluisterd naar de oefeningen van Anna (klarinet) en Jan (trompet), en dat vooral Jan dat gelijk erg goed doet, voor nog maar net bezig te zijn. Aan tafel bij de kinders (Sandra had pasta met witte saus en hesp en witloof gemaakt), en dan aangezet naar een meeting op restaurant, terwijl Sandra naar ouderverenigingvergadering ging.

19u10 tot 20u30 eten en meeting, en dan voor tv liggen: Ideale Wereld van daarnet, en Wauters vs Waes van gisteren. Ondertussen wat aanpassingen aan databases en adreslijsten en personalia doorvoeren, een tekst klaarstomen voor een boekje, en kijk, de dag zit er zowaar op.

En ik heb denk ik niets meer te doen dat ik beloofd had: een fantastisch gevoel — vooral die database was een zwaard van Damocles dat ik al veel te lang aan het uitstellen was.

Geproefd van mijn vers gemaakte batch limoncello (uitstekend, al zeg ik het zelf). Boekje lezen in bed nu, denk ik. Of een slechte film bekijken. Fijne dag geweest.