Een voorbereide mens…

Vandaag familie op bezoek gehad voor eten, en we waren ikweetniethoegoed voorbereid: soep al een dag klaar, cannelloni met zeven sporten champignon gisteren gevuld en in de koelkast, vanmorgen het dessert gemaakt. Ik denk dat het de eerste keer was dat we zo weinig te doen hadden.

Het moest ergens ook wel, want Sandra was gisteren en vanmorgen bijna heel de tijd weg, maar toch: punten voor ons.

Tot we het hoofdgerecht opwarmden: de les van vandaag is dat een saus die zowat 100% room is, niét goed tegen de frigo en daarna de oven kan. Ze was gedomme volledig geschift. Afijn, we weten het voor de volgende keer.

(Verder de namiddag in het park doorgebracht trouwens — leve de lente als het nog niet te warm is.)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.