De pot op

Herkenbaar!

alone

Ik kan mij niet inbeelden dat ik zonder boek op stap zou gaan. Of de pot op zou gaan — zelfs als ik ’s nachts opsta om naar het toilet te gaan, heb ik een boek mee. Anders zijt ge alleen met uw gedachten, en wat is daar nu aangenaam aan?

2 Comments

  • Ik kan getuigen. Eén ontmoeting staat me namelijk nog scherp voor de geest: Aan de oude ingang van het ziekenhuis zag ik je ooit eens rijdend op de fiets, al lezend in een boek. Ik vond dat straf. :)

  • Dat hangt van de gedachten af, neen? Meestal houd ik het met die van mij wel uit.
    Maar er zijn soms andere dagen. Alleen laten ze zich dan niet verjagen door een boek.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.