Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Stop daarmee

Ik moet daar niet van weten, van verkiezingsdrukwerk in kromme tussentaal. Doe dat op café of op uw persoonlijke Facebookpagina, maar niet in officiële propaganda:

20140505-232548.jpg

Wél punten om mij überhaupt papier in de bus te steken: nog geen enkele andere partij heeft die moeite gedaan. >

2 reacties

  1. ik deed dat vroeger altijd. Ik had nooit een idee van op welke partij eigenlijk te stemmen dus ik stemde altijd voor de eerste die een folder in de bus kwam steken. Meestal spa waar ik vroeger woonde nu was nva eerst.
    Wat ik ook al gedaan heb is gewoon inne minne mutte of de grappigste naam van alle lijsten.

    Met ouder worden denk ik er iets meer over na maar ik moet zeggen dat waar ik woon altijd dezelfden winnen en ik het een beetje nutteloos vind om nog te gaan stemmen dan. Uiteindelijk politiek … ik weet niet of het me nog kan boeien behalve dan dingen zoals … en hoeveel dagen zullen we volgende keer zonder regering zitten. .

  2. Ha! Een hele namiddag gebust… de commentaar hier geeft een gevoel van nut.
    Ik denk altijd dat dat de mensen ambeteert. En, Michel, tedoeme, was stuk centrum aan andere zijde st. Jacobs.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑