Rebecca

Ik lees Eric Meyer al zo lang, denk ik, als hij op het internet zit — en dat is ongeveer even lang als ik, dat wil dus wat zeggen. Lang geleden, toen bijna iedereen op het internet nog bijna iedereen kende, heb ik er wel eens mee gesproken. Nu volg ik hem enkel nog uit de verte. Zijn blog is op en af gegaan, maar nu al een tijd weer op. Ik heb de indruk dat ik hem een beetje ken.

En mijn hart breekt al een tijd, stukje bij beetje: zijn dochter Rebecca sterft.

De verschrikkelijke finaliteit dat er niets meer aan te doen is, het moeten zeggen, ik probeer er niet aan te denken, maar het lukt niet.

Wie het bij dit bericht droog houdt, is geen mens.

Fucking kanker.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.