Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ik wíst het!

We hadden een frigo moeten kopen met een ijsmachine in! Ik heb mij een tijd geleden zo’n Boston shaker gekocht met alles erop en eraan, en nu zou ik elke dag cocktails willen maken, maar daar kruipen dus industriële hoeveelheden ijs in!

Gecrushed ijs om het glas koel te maken, ijsblokken om te shaken, en voor ge ’t weet zijn al mijn ijsblokken op. Dilemma: ik drink hoedanook zeer veel koude drank: zou het niet gewoon economisch voordeliger zijn om een ijsmaker te kopen in plaats van ofwel mijn drank in de frigo te zetten, ofwel ijsblokken-in-bulk te kopen? (Mijn drank in de frigo neemt trouwens alle plaats in, en we hebben geen diepvriesruimte voor zakken ijsblokken.)

Nee, ik denk dat iedereen hier gelukkiger zal zijn met iets dergelijks in huis:

Ik denk het wel. Denk ik.

5 reacties

  1. Kan je je verbouwingsplannen nog aanpassen om een tweede keuken bij te bouwen voor al die toestellen?

  2. Ik krijg gegarandeerd vlammende koppijn van ijskoude dranken!

  3. Bij Delhaize verkopen ze grote zakken ijsblokken. Heb ik altijd in huis, zeker in de zomer.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑