Verbouwingen: aanloop (denk ik toch)

Het begint serieus te spannen: in principe beginnen ze hier volgende week maandag aan allerlei zwaar werk — daken en gevels en zo.

Vingers gekruist dat we hier kunnen blijven wonen, en zou ik daarvoor vakantie nemen? Of zou dat wel los lopen? En precies hoeveel bouwstof gaat er waar allemaal liggen? En hoe lang gaat het duren, en welke verrassingen gaan we deze keer tegenkomen?

Nog een week stilte voor de storm. Of het zou moeten zijn dat we instructies krijgen dat we voorbereidingen moeten doen, van verhuis of dergelijke: dan wordt het wellicht een week blinde paniek, waartijdens we proberen de inhoud van anderhalf huis in een half huis te wurmen, en alles met doeken en bachen proberen af te dekken.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.