Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Work in progress

Ik ga wat moeten vals spelen vandaag, voor projectblogboek. De opdracht luidt:

6

…maar ik ben helemaal geen mens (meer) die allerlei projecten lopend heeft. Vroeger, lang geleden, had ik altijd wel twintig dingen waar ik mee bezig was: vijf zes boeken lezen, dingen programmeren, dingen schrijven, games spelen, dingen opzoeken, vanalles.

Tegenwoordig doe ik soms eens wat genealogie-opzoekwerk. En lees ik één of twee boeken, maximum drie tegelijkertijd — maar daar blijft het zowat bij. Ik doe wat halfslachtige pogingen om games te spelen (Elite:Dangerous, Divinity:Original Sin), maar ’t is echt halfslachtig.

Oh, ik ben gisteren wel begonnen met opruimen, telt dat ook?

En we zitten in verbouwingen. Onze gevel ziet er tegenwoordig zo uit:

’t Is te zeggen: alles is opgekuist en opgeruimd, er zitten nieuwe vensters in, en het staat klaar om de benedenverdieping af te smijten en er een glasconstructie tegen te zetten — vergelijk met hoe het was:

Dat telt ook toch, voor work in progress?

 

3 reacties

  1. Interessant om de werken zo wat te kunnen volgen!
    Vraagje: zijn de ramen die er inzaten historisch of gebaseerd op de oorspronkelijke ramen? Wat is de reden dat jullie niet opnieuw voor kruisramen, maar voor T-ramen (en bovenaan enkel verticale verdeling) gekozen hebben?

  2. Michel, zet je eerst de rode laptop weg om hem daarna terug te zetten? Heb ik dat nu goed gezien? Dat intrigeert mij wel…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑