Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Inhaaltijd

Ik heb een paar dagen vakantie voor mij, en het wordt denk ik tijd om eens zeer zwaar platte rust te doen.

En ‘t zou al zwaar moeten mis lopen als het niet zou lukken, die platte rust: mijn kalender zegt mij dat ik dit jaar nog zeven werkdagen moet presteren: dat komt ervan, geen vakantie nemen tijdens de vakantie. Dan is er vakantie op het einde van het jaar. Tijdens mijn favoriete tijd van het jaar, als het koud en donker is.

Yes!

4 reacties

  1. ha ! chansaard ! geniet ervan !

  2. ge neemt wel uwen telefoon niet op, is dat normaal tijdens ‘vakantie’ ofzo ?

  3. Koud en donker: ja, dat kan slechter. Warm en overbelicht, bijvoorbeeld. Ik ben ook blij dat we die maanden al gehad hebben.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑