Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Dan toch maar geen homeopathie, denk ik

Ik ben door de band een grote fan van de homeopathische methode, als ik ziek ben. Dan doe ik namelijk precies als echte adepten van homeopathie: ik neem geen geneesmiddelen, en ik wacht gewoon even tot het allemaal vanzelf over gaat.

Maar het begint me ondertussen toch een beetje beu te worden, al meer dan twee weken hoestend en piepend door het leven te moeten gaan, en nooit eens diep in- of uit te kunnen ademen, en vieze slijmen op te hoesten en en alles. Dokter morgen! En dan échte medicamenten zonder twijfel.

5 reacties

  1. Volhouden, niet plooien voor de wetenschap Michel…

  2. :-))))
    Dan ben ik ook een homeopaath !
    Veel beterschap !

  3. Als je gewoon water uit uw eigen kraan neemt en het zelf schudt, is dat dan een generisch homeopathisch geneesmiddel?

  4. Klinkt als een stevige bronchitis. Dat gaat niet vanzelf over.

  5. Ge hebt uwen echinacea weer niet gepakt he

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑