Feestche!

Het is vanavond eindejaarsfeestdink op het werk. Bijna geen mens die weet wat het is of waar: spannend!

Er zijn mensen die denken dat er met Segways op de kerstmarkt in Brugge gaat rondgereden worden, maar dat zal het wel niet zijn. Vorig jaar was er bowling en zo, ik hoop dat we dit jaar gewoon naar een film gaan en dan iets gaan eten — ik ben niet zo’n actiegerichte mens, en zo van die paintball of carting-achtige toestanden zijn niet aan mij besteed. 🙂

Ik dénk dat het iets rustigs zal zijn, maar het kan nooit kwaad om de mensen op stang te jagen, dus kwam er een vraag om een trofee te maken met de 3d-printer, en is er drukke speculatie over dropping! fakkeltocht! nachtkayak op de Lesse! (want we gaan allemaal samen met een bus).

Update: vergeten op “publiceren” duwen, en ondertussen weten we het — het is gewoon rustig iets gaan eten geworden. Bij de mensen die vroeger het Gebed Zonder Eind hadden.

Toast met Mont d’or, fazant, truffelolie, bospaddenstoelen sla, en dan Vissoep met venkel en pastis, en dan Bambi met gebakken knolgroenten, puree van savooi, peertjes en dragon, en als dessert een dikke schijf Vacherinijs met warme wijn-pruimen, spectgaculair geflambeerd met Grand Marnier. Yum. En yay!

Één reactie op “Feestche!”

Reacties zijn gesloten.